FAQ

FAQ

FRÅGOR

Här finner du svaret på några av de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.

 

 

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 

Q. Behöver jag några förkunskaper?

 

Nej. För att få ut maximalt av våra kurser behöver man varken vara fondproffs eller matematiker. Vi tror på att alla har rätt till en sund privatekonomi där pengarna börjar jobba för dig.

 

 

Q. Hur mycket pengar behöver jag ha för att kunna applicera det vi lär oss på kursen?

 

Att man behöver vara miljonär för att handla med aktier är helt fel. Idag är det enklare än någonsin att köpa fonder och aktier för att få avkastningen på sitt långsiktiga sparande. Mycket handlar som beteende och att många små förändringar blir en stor förändring på sikt. Vi har hjälpt många att komma igång med att månadsspara 200 kr per månad. Ett bra mål tycker vi är att spara 10 procent av sin lön direkt när den kommer in, men det förutsätter så klart att du har koll på din privatekonomi - vilket du kommer ha efter kursen.

 

 

Q. Vad är det för skillnad på onlinekursen och intensivkursen?

 

Kurserna har samma innehåll. Kurserna passar dig som är nybörjare. Intensivkursen håller ett högt tempo och passar dig som har ont om tid, lär dig snabbt och redan börjat tänkta på privatekonomi. Onlinekursen passar dig som inte har möjlighet att delta face to face. Onlinekursen är uppdelad i tre tillfällen på två timmar vardera med möjlighet till att göra mindre läxor och reflektion mellan tillfällena.

 

 

Q. Varför kostar det pengar att gå kursen?

 

Vi har valt att inte låta några banker, bolag eller fondbolag sponsra oss. Detta för att vi då kan vara helt oberoende och utforma kursen för ge dig maximalt värde. Vi är inte en välgörenhetsorganisation och behöver därför ta betalt av dig istället.

 

 

Q. Hur betalar jag?

 

Du betalar direkt när du anmäler dig i vår webshop. Vi använder oss av Stripe. Stripe följer de mest strikta säkerhetskraven i branschen och är certifierad som en PCI level 1 Service Provider.

 

 

Q. Kan jag avanmäla mig?

 

Anmälan till Framtidsfeministens utbildningar är bindande. 14 dagars ångerrätt gäller och efter dessa dagar återbetalar vi inte din avgift. Om du inte kan delta i en utbildning som du har anmält dig till kan du överföra din plats till en annan person eller att skjuta upp ditt deltagande till en kommande omgång av motsvarande utbildning.

 

 

Q. Vad händer om kursen är för svår för mig?

 

Om du är osäker föreslår vi att du ringer oss innan du anmäler dig. Om vi tror att kursen kommer passa dig bra, men att du trots det känner att den är för svår, erbjuder vi pengarna tillbaka.

 

 

Q. Jag vill hellre gå en avancerad kurs. Håller ni i sådana kurser också?

 

Nej. Vi rekommenderar dig i så fall att kontakta Unga Aktiesparare och Aktiespararna som har ett mycket bra utbud av kurser. Är du intresserad av pension rekommenderar vi Pensionistas föreläsningar och kurser. Är du intresserad av daytrading rekommenderar vi Hjärtner och Partners kurser.

 

 

Q. Jag bor inte i Stockholm eller Göteborg. Går det att vara med online?

 

Det går inte att vara med online på våra klassrumsutbildningar. Anmäl dig då istället till våra onlinekurser som är lärarledda.

 

 

Q. Behöver jag förbereda något innan kursen?

 

Nej.

 

 

Q. Behöver jag ta med något speciellt till kursen?

 

Om du har en bärbar dator är det bra att ta med. Mellanmål/frukt kan vara bra för att hålla energinivåerna uppe. Lunch går att äta på plats. Annars finns många resturanger nära.

 

 

Q. Jag vill ge bort en kurs i present. Hur gör jag?

 

Fyll i anmälningsformuläret och skriv det som kommentar så ordnar vi det.

 

 

Q. Jag bor inte i Stockholm. Var kan jag bo och hur reser jag till kursen?

 

Kursen hålls fem minuters gång från Stockholm Centralstation på Vasagatan 16. Hit tar du tåget eller om du flyger till Arlanda går både flygbussar, pendeltåg och Arlanda Express. Några hotell som ligger nära är Scandic Continental, Hotel Terminus Stockholm, Radisson Blue Royal Viking, Sherathon Stockholm, Hotel C Stockholm med flera.

KONTAKTA OSS

Stockholm, Sweden

Tel: 070-450 19 00

FOLLOW US

framtidsfeministen

Framtidsfeministen Sverige AB

559100-9740, Stockholm

© Copyright 2018. All Rights Reserved.